In the beginning...





Με μία κούπα καφέ! Κάπως έτσι δεν ξεκινούν όλα; Με μια κούπα στο χέρι και μια καλημέρα στα χείλη; Έτσι αποφάσισα κι εγώ να ξεκινήσω αυτό το blog.

Και θα πει κάποιος που με γνωρίζει αρκετά...άργησες! Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η ιδέα καιρό τώρα...αλλά δεν! Διαβάζοντας όμως...και διαβάζοντας..και ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ...(!) ανακάλυψα ότι όλα είναι τόσο σχετικά τελικά. Ε δεν ανακάλυψες και την Αμερική θα μου πείτε!! (Με πρόλαβε άλλος ...αλλιώς...:)) Όμως Η ανακάλυψη για τον καθένα μας ίσως τελικά να είναι να προσδιορίσει την οπτική του και τις συνάφειες που του ταιριάζουν, καθώς η πορεία του επηρεάζεται  και από καταστάσεις που δε μπορεί να ελέγξει. Εκεί χρειάζεται η δύναμη να σταθεί, να αφουγκραστεί, να μην παρασυρθεί,  να επιστρέφει σε αυτό που είναι ο ΕΑΥΤΟΣ του!

Έτσι ερχόμαστε στο yohanna . Εδώ θα γράφω για περιτυλίγματα δηλαδή όλα αυτά που μας στολίζουν και μας μετατρέπουν σε ακαταμάχητο ...πακέτο! Όσο για τις αναλαμπές 
(κοινώς φλασιές :)) περιλαμβάνουν τροφή για σκέψεις... Κι επειδή χωρίς τροφή για στομάχι...οι σκέψεις πάνε περίπατο..;) στις ανατροφές θα γράφω για φαγάκια και στους περιπάτους για ταξιδάκια που ευχαριστήθηκα! Όσο για τις πυγολαμπίδες ..έτσι λέω όσους μου φωτίζουν με τις επιλογές τους το δρόμο κι ελπίζω και το δικό σας όταν τους γνωρίσετε (που θα τους ξέρετε ήδη...εμένα δεν ξέρετε αλλά τελοσπάντων:):))

Αυτάάά! Για όποια περαιτέρω επικοινωνία..thank god for social media!! Φιλιά!

y ❤


Comments

  1. Υπέροχη προσπάθεια! Πολλά μπράβο!!!

    Κάτια

    ReplyDelete

Post a Comment