Viva Vika!



                             


Όταν πρωτοείδα τη φωτο αυτή στη σελίδα του Tommy Ton ξεχώριζε ανάμεσα σε άπειρες υπέροχες λήψεις ....άρχισα να ψάχνω και βομβαρδίστηκα κυριολεκτικά από εικόνες μιας εντελώς ιδιαίτερης παρουσίας...ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

Μετά από μια εκτενή έρευνα..( 5 λεπτά google search...:) :) ) ..βρήκα αυτό που έψαχνα..Vika Gazinskaya. Η νέα, πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια της ανερχόμενης ρωσικής σκηνής. Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 όταν ο Scott Schuman ανακάλυψε μια λευκοντημένη παρουσία στους δρόμους του Παρισιού που ξεχώριζε ανάμεσα στους θαμώνες των fashion shows, οι οποίοι ακόμα τότε επέλεγαν κλασσικά σκουρόχρωμα outfits. Ιδού και η φωτό:





 Από τότε όλα πήραν το δρόμο τους ...Η Vika ανήκει στο λεγόμενο ρώσικο Fashion Pack που συμπεριλαμβάνει τη σοσιαλιτέ Miroslava Duma, το μοντέλο Elena Perminova, τη στυλίστρια Anya Ziourova και τη σχεδιάστρια Ulyana Sergeenko. Όταν ο Τommy Ton δημοσίευσε το άρθρο του για την Ulyana, τη Vika και τη Miroslava - The Russian Federation - στο  Style.com, οι καριέρες τους εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Υπάρχει κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα όμως στη  Vika. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, δεν είναι η κόρη ή η γυναίκα ενός πλούσιου Ρώσου ολιγάρχη. Η πορεία της οφείλεται κυρίως στην εργατικότητα, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της, σε μια πραγματικότητα που είναι ίσως λίγο χειρότερη από την ελληνική καθώς κυριαρχούν οι έχοντες χρήματα και διασυνδέσεις. Ξεκίνησε ως στυλίστρια στη ρώσικη έκδοση του L'Officiel και από εκεί και πέρα η πορεία της υπήρξε μόνο ανοδική!

Για ρίξτε μια ματιά σε δημιουργίες της για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014,που διατίθενται για προ παραγγελία στο Moda Openandi :






                         



                         



                         



                         



                         


Πώς σας φαίνονται; Δε θα θέλατε εκείνο το πανωφόρι με τα φλαμίνγκος;; Τι;; Όχι;; Εντάξει, αφήστε το...... δεν πειράζει... θα το φοράω μόνο εγώ...:):) ! . Άντε πηγαίνω να κοιτάξω τώρα πού είμαι καλεσμένη ώστε να το φορέσω... Ναιαιαι...και μετά θα ξυπνήσω!!!

 Αρκετά λοιπόν με τις ονειροπολήσεις μου σας αφήνω...Να περάσετε ένα τέλειο σαββατοκύριακο!

y ❤️

Comments

  1. τρομερά ρούχα ! λατρεύω. ένα και ένα!
    http://catswalldrobe.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ απολύτως!! Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα σχεδιάστρια!
      Φιλιά!
      y ❤️

      Delete

Post a Comment