A Living Fairy...


                            

Στην αρχή με τράβηξε η απόκοσμη φωτογράφιση...ένα αιθέριο πλάσμα με κρυστάλλινη αύρα που αποτυπώνεται από τη Jamie Beck με τον καλύτερο τρόπο....
Κάνοντας μια μικρή έρευνα.... διάβασα πως έχει κάνει διάφορες φωτογραφίσεις, αλλά έχει πρωταγωνιστήσει και σε φιλμ, στα οποία ήταν συνδημιουργός, μετά ότι έχει δικό της στούντιο όπου διοργανώνει art performancies, όπου συναντιούνται με τα υπόλοιπα μέλη της καλλιτεχνικής κολεκτίβα Luck You, που διοργάνωσε όταν ήταν 15 (!) χρονών - τώρα είναι ελάχιστα μεγαλύτερη - και ότι τότε στο σχολείο ήταν....βυθισμένη στα άδυτα της κβαντικής φυσικής...STOP! 


Ακούμπησα λίγο πίσω στην καρέκλα....έπρεπε κάπως να επεξεργαστώ όλη αυτή την πληροφορία γύρω από αυτή τη μικρή κοπέλα! Και μετά αποφάσισα να κάνω ότι κάνω πάντα με όταν κάτι με ενθουσιάζει...ένα post! Ναι, θέλω να σας μιλήσω λίγο για την India.


                             


Ανήκει πιστεύω σε μια γενιά καλλιτεχνών που θα αρχίσουν να κυριαρχούν σιγά σιγά στην εποχή μας. Μεγαλωμένη στην εποχή του ιλίγγου της τεχνολογίας και των ερεθισμάτων, έχει στη διάθεσή της πολλά μέσα και πληροφορίες από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι αιωρείται με περίσσεια χάρη μέσα σε όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τα για να εκφραστεί καλλιτεχνικά. 


                             


Ζωγραφική, μουσική, video, φωτογραφία, performance, κίνηση, όλα επιστρατεύονται για να καταφέρει να επικοινωνήσει τις φαντασιακές της εμμονές. Γιατί δηλώνει ευθαρσώς πως πάντα πίστευε σε ότι δε μπορούμε να αδράξουμε και να αντιληφθούμε παρά μόνο διαισθητικά...εξ ου και η έλξη από το μαγικό κόσμο των κβάντων!
         

                                   


Σήμερα ζει στην Chinatown της Νέας Υόρκης, όπου συγκατοικεί με τον, επίσης καλλιτέχνη, φίλο της σε ένα διαμέρισμα γεμάτο παράδοξα αντικείμενα και μισοτελειωμένα projects. Το όνειρό της; Να καταφέρει να μετατρέψει έναν εγκαταλειμμένο πυροσβεστικό σταθμό σε πολυχώρο τέχνης και έκφρασης.  Εκεί θα κυριαρχούν το καλό φαγητό(!) και η αρχιτεκτονική δημιουργία........ 

      
  


Η India φυσικά προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών. Και λέω φυσικά γιατί είμαι σχεδόν πεπεισμένη ότι δε θα είχε αναπτύξει όλη αυτή τη δραστηριότητα από τόσο μικρή εάν δεν υπήρχε ο Ross Menuez. Για να ανθήσει κάτι πρέπει πρώτα κάποιος να το καλλιεργήσει και να φροντίσει τις ρίζες του : 



The Beauty of Accident from Stockland Martel on Vimeo.

Αφήνω την περιπλάνηση στον κόσμο της India με μια γλυκιά διάθεση για δημιουργία και εξερευνήσεις...και εσάς να την ανακαλύψετε ...

Αλήθεια πώς σας φάνηκε; 

Πολλά φιλιά!

❤️

Πηγές:



Comments

  1. Η πρώτη φωτογραφια μου κάνει κάτι απο Μάτα Χάρη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι νομίζω ότι έχει κάτι από το μυστήριο εκείνης της εποχής...
      Φιλιά!
      y ❤️

      Delete

Post a Comment